Yoga pentru adulți și copii în Mogoșoaia.

Descoperă beneficiile yoga pentru echilibrul interior si relaxare.

Alătură-te comunității noastre și bucură-te de yoga!

Clase de yoga Mogosoaia

Beneficii Yoga

Cresterea stimei de sine
Eliberarea de stres, temeri sau frici
Redobandirea flexibilitatii corpului
Calmarea mintii si regasirea echilibrului dintre minte si corp
(Re)invatarea tehnicilor corecte de respiratie
Relaxarea si restabilirea echilibrului interior

Marti: 19:00 - 20:00 | Catalina
Joi: 19:00 - 20:00 | Catalina

O sedinta: 80 lei
4 sedinte: 300 lei
8 sedinte: 500 lei

Copiii și adulții din Mogosoaia găsesc liniștea și echilibrul în clasele noastre de yoga. Într-o lume agitată si mereu in viteza, cu părinți activi și multe responsabilități, școală, olimpiade, și tehnologie, ritmul alert și competiția pot afecta starea de bine a copiilor. Yoga poate ajuta la contracararea acestor presiuni.
Prin învățarea tehnicilor de yoga, copiii devin mai relaxați și mai în armonie cu ei înșiși. Yoga îi ajută să navigheze cu mai multă ușurință prin provocările vieții, promovând în același timp respectul de sine și conștientizarea corpului printr-o activitate fizică non-competitivă.
Încurajând colaborarea și compasiunea în locul competiției constante, yoga reprezintă un cadou minunat pentru copiii noștri. La vârsta școlară, orele de yoga previn deteriorarea posturii, dezvoltă atenția și conștientizarea.

Yoga ajuta copiii sa:
Isi corecteze postura corpului
Imbunatateasca tonusul muscular
Sa se relaxeze si astfel sa devina mai receptivi
Sa le dezvolte creativitatea si concentrarea
Sa imbunatateasca coordonarea si dexteritatea
Sa se dezvolte emotional si sa le creasca stima de sine

Clase de yoga pentru copii-Mogosoaia.jpg

Conceptul de yoga pentru familie este unul relativ nou la noi, in alte tari el fiind practicat deja de mai multa vreme. Acest program, practicat de mult timp în alte țări, oferă o oportunitate minunată de a petrece timp de calitate alături de copiii dvs. Vă invităm să vă alăturați claselor noastre de yoga pentru familie, deschise atât mamelor, cât și tuturor membrilor familiei.
În cadrul claselor, vom desfășura exerciții de yoga în perechi și în grup, corectând mișcările împreună. Vom experimenta bucuria și binele, construind o conexiune mai profundă cu copiii dvs. și întreaga familie. Aceste clase de yoga pentru familie oferă o modalitate excelenta de a îmbina activitatea fizică și timpul petrecut în familie pentru o viață mai sănătoasă și armonioasă, iar la finalul clasei veti simti o conexiune poate mai puternica cu copilul dvs.

Clase de yoga pentru copii si parinti-Mogosoaia

Catalina Ionita, instructor certificat Yoga Alliance, vă invită să participați la clasele noastre de yoga pentru copii și adulți în Mogosoaia. Cu o experiență vastă în predarea yoga, Catalina împărtășește beneficiile acestei practici atât cu adulții, cât și cu copiii.

Este mama unui tanar de 21 de ani și are o experiență solidă în predarea yoga, prin urmare, Catalina înțelege importanța aplicării principiilor yoga în dezvoltarea armonioasă a tinerilor.

Clasele ei aduc o perspectivă valoroasă și practică, oferind oportunitatea de a experimenta starea de bine și echilibrul prin yoga.

Alăturați-vă nouă pentru a descoperi beneficiile yoga pentru întreaga familie, în cadrul claselor noastre de yoga pentru copii și adulți în Mogosoaia.

Catalina Ionita-Instructor Yoga-Serenity Wellness Mogosoaia

Sambata: 10:00 - 11:00 | Catalina

1 sedinta: 120 lei
4 sedinte: 400 lei