Spa Etiquette

Bine ai venit in casa noastra!

Pentru o experienta completa si armonioasa la Serenity Wellness, te rugam sa tii cont de cateva sugestii si recomandari

Aspecte ce tin de sanatate

Serenity-Wellness-logo-500px

Iti recomandam sa anunti terapeutul asupra oricarei conditii sau restrictii de sanatate (alergii, intolerante, rani, boli etc). Totodata, te rugam sa ne anunti daca esti insarcinata sau alaptezi. Nu toate terapiile sunt recomandate in astfel de situatii.

Rezervari | Reprogramari | Anulari

Serenity-Wellness-logo-500px

Pentru o derulare optima a serviciului solicitat va rugam sa faceti programarea in avans cu 72 – 48 ore. Numele si datele tale de contact sunt necesare pentru reconfirmarea rezervarii.
La prima vizita la Serenity Wellness, te rugam sa ajungi cu un minim de 15 minute inainte de ora de incepere a terapiei / tratamentului cosmetic / altui serviciu. Vei completa un chestionar privind starea ta de sanatate (ex.: afectiuni, alergii).
Ultimele zece minute din fiecare ritual / tratament sunt destinate confortului tau personal. Intarzierea la un program de terapie atrage automat diminuarea timpului alocat acesteia si implicit plata integrala a serviciului respectiv.
Te rugam ca, in timpul terapiei/tratamentului sau antrenamentelor din cadrul Serenity Wellness sa setezi telefonul pe modul silentios, pentru ca tu sau alti oaspeti sa nu fiti deranjati.

Alte recomandari

Serenity-Wellness-logo-500px

Pe parcursul desfasurarii oricarui serviciu, te rugam sa informezi terapeutii despre un eventual disconfort (temperatura, lumina, volum, sunet, masaj prea usor sau prea ferm s.a.)
Pentru ca procedurile efectuate de tehnicienii nostri sa aiba cele mai bune rezultate iti recomandam sa te hidratezi foarte bine.
Cu minim o ora inainte si dupa terapie este indicat sa nu mananci alimente consistente.
Pentru a beneficia de relaxarea perfecta pe care o meriti, te rugam sa folosesti cu incredere halatele, prosoapele, papucii si lenjeria de unica folosinta pe care Serenity Wellness le pune la dispozitie. Pe parcursul terapiei te rugam sa renunti la purtarea bijuteriilor si a oricaror accesorii.

Restrictii

Serenity-Wellness-logo-500px

Iti recomandam ca inainte de accesarea oricarui serviciu din cadrul Serenity Wellnes sa nu consumati alcool. Accesul persoanelor aflate sub influenta alcoolului este strict interzis.