Spa Etiquette

Bine ai venit in casa noastra!

Pentru o experienta completa si armonioasa la Serenity Wellness, te rugam sa tii cont de cateva sugestii si recomandari

Regulament de ordine interioara

Serenity Wellness Club vă așteaptă cu drag să-i treceți pragul și, împreună cu instructorii, să vă bucurați de mișcare, energie și timp personal. După cum știm, fiecare casă are propriile reguli, pe care le respectă atât gazdele, cât și invitații. Cu tot respectul, vă aducem la cunoștință regulile clubului:

Accesul la clase se poate face numai pe baza de abonament sau plata la ședință. Acesta se prezintă personalului clubului, de fiecare dată când veniți la o clasă.

Programările la clasele de grup se fac prin mesaj si/sau Whats app.

Dacă nu puteți ajunge la o programare, vă rugăm să o anulați cu cel puțin 2 de ore înainte, în caz contrar, ședința este considerată efectuată.

În cazul în care nu reusiți să terminați toate sedințele dintr-un abonament până la data expirării, puteți reporta ședințele restante (maxim 2). Pentru aceasta, aveți la dispozitie o perioada de gratie de maxim 5 zile lucratoare de la data expirarii, timp in care puteti achiziona un nou abonament.

Abonamentele disponibile sunt urmatoarele:

  • 1 ședință – 60 RON

  • 5 ședințe, valabilitate 5 saptamâni – 250 RON

  • 10 ședințe, valabilitate 5 saptamâni – 400 RON

Abonamentele pot fi înghețate 2 săptămâni în perioada primăvară-vară și alte 2 săptămâni în perioada toamnă-iarnă. Informați personalul asupra acestui lucru.

La fiecare abonament cumpărat, beneficiati de o invitatie gratis pentru o persoană care nu a mai fost client al studioului.

În general, durata claselor este de 50/60 de minute.  Vă rugăm să nu întârziați la clase si să ajungeți cu 10 minute înainte de începere.

La studio sunt disponibile saltele si accesorii necesare desfasurarii activitatii. Înainte și după utilizarea lor, vă rugăm să folosiți rola de hârtie și spray-ul de curățare.

Din respect pentru ceilalți participanți la clase, vă rugăm sa nu folosiți parfumuri puternice, gumă de mestecat, telefoane mobile, încălțăminte de stradă sau pantofi sport murdari pe talpă.

Daca suferiți de vreo boală,  sunteți însărcinată sau aveți orice altă problemă de sănătate, vă rugăm să aduceți adeverință de la medic (în maxim 1 săptămână de la înscriere), conform căreia sunteți apt pentru a face sport. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă limita accesul la cursuri. 

Aspecte ce tin de sanatate

Iti recomandam sa anunti terapeutul asupra oricarei conditii sau restrictii de sanatate (alergii, intolerante, rani, boli etc). Totodata, te rugam sa ne anunti daca esti insarcinata sau alaptezi. Nu toate terapiile sunt recomandate in astfel de situatii.

Rezervari | Reprogramari | Anulari

Pentru o derulare optima a serviciului solicitat te rugam sa faci programarea in avans cu 72 – 48 ore. Numele si datele tale de contact sunt necesare pentru reconfirmarea rezervarii.
La prima vizita la Serenity Wellness, te rugam sa ajungi cu minim 15 minute inainte de ora de incepere a terapiei / tratamentului cosmetic / altui serviciu. Vei completa un chestionar privind starea ta de sanatate (ex.: afectiuni, alergii).
Ultimele zece minute din fiecare ritual / tratament sunt destinate confortului tau personal. Intarzierea la un program de terapie atrage automat diminuarea timpului alocat acesteia si implicit plata integrala a serviciului respectiv.
Te rugam ca, in timpul terapiei/tratamentului sau antrenamentelor din cadrul Serenity Wellness sa setezi telefonul pe modul silentios, pentru ca tu sau alti oaspeti sa nu fiti deranjati.

Alte recomandari

Pe parcursul desfasurarii oricarui serviciu, te rugam sa informezi terapeutii despre un eventual disconfort (temperatura, lumina, volum, sunet, masaj prea usor sau prea ferm s.a.)
Pentru ca procedurile efectuate de tehnicienii nostri sa aiba cele mai bune rezultate iti recomandam sa te hidratezi foarte bine.
Cu minim o ora inainte si dupa terapie este indicat sa nu mananci alimente consistente.
Pentru a beneficia de relaxarea perfecta pe care o meriti, te rugam sa folosesti cu incredere halatele, prosoapele, papucii si lenjeria de unica folosinta pe care Serenity Wellness le pune la dispozitie. Pe parcursul terapiei te rugam sa renunti la purtarea bijuteriilor si a oricaror accesorii.

Restrictii

Iti recomandam ca inainte de accesarea oricarui serviciu din cadrul Serenity Wellnes sa nu consumi alcool. Accesul persoanelor aflate sub influenta alcoolului este strict interzis.