Float. Relax. Enjoy.

Terapia prin plutire: o experiență de neuitat.

Float Room-ul de la Serenity Wellness Mogosoaia este un spațiu dedicat terapiei prin plutire, o tehnică profund relaxantă cu beneficii dovedite științific. Acest concept, folosit în întreaga lume, se bazează pe studii care au in spate peste 50 de ani de cercetare.

Fara griji, fara zgomot, fara gravitatie. In timpul plutirii in bazinul dedicat, vei experimenta o senzatie similara cu cea de imponderabilitate din spatiu. Beneficiile sunt de-a dreptul uimitoare: absența stimulilor exteriori ajută atât corpul, cât și mintea să se relaxeze profund. Apa din capsulă este încălzită la temperatura corpului, iar cele peste 500 de kilograme de sare Epsom facilitează plutirea și detoxifierea organismului.

Terapia prin plutire se desfășoară în condiții maxime de igienă și protecție, și este potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Prin eliberarea de endorfine, terapia prin plutire contribuie la obținerea stării de bine dorite. Nu este necesar să știi să înoti.

Experimenteaza relaxarea la cel mai profund nivel cu ajutorul terapiei prin plutire!

Beneficii

Relaxarea profundă a corpului și a minții

Creșterea magneziului din organism și îmbunătățirea aspectului pielii

Reglarea circulației sangvine și a tensiunii arteriale

Creșterea capacității de concentrare și a abilităților sportive

Stimularea gândirii creative

Terapie bazată pe apă, Terapie pentru anxietate, Terapie pentru insomnie, Îmbunătățirea concentrării, Reducerea durerii cronice, Relaxare profundă a mușchilor, Terapie cu apă sărată, Sesiuni de terapie prin plutire

O sedinta floating | 60'

Luni - Vineri: 180 lei
Sambata - Duminica: 200 lei

Trei sedinte floating | 60'

Luni - Vineri: 450 lei
Sambata - Duminica: 550 lei

O sedinta floating | 90'

Luni - Vineri: 250 lei
Sambata - Duminica: 280 lei

Trei sedinte floating | 90'

Luni - Vineri: 600 lei
Sambata - Duminica: 650 lei