Serenity Wellness Club vă așteaptă cu drag să-i treceți pragul și, împreună cu instructorii, să vă bucurați de mișcare, energie și timp personal. După cum știm, fiecare casă are propriile reguli, pe care le respectă atât gazdele, cât și invitații. Cu tot respectul, vă aducem la cunoștință regulile centrului Serenity Wellness Mogosoaia:

Accesul la clase se poate face numai pe baza de abonament sau plata la ședință. Acesta se prezintă personalului clubului, de fiecare dată când veniți la o clasă.

Programările la clasele de grup se fac prin mesaj si/sau WhatsApp.

Dacă nu puteți ajunge la o programare, vă rugăm să o anulați cu cel puțin 24 de ore înainte, în caz contrar, ședința este considerată efectuată.

În cazul în care nu reusiți să terminați toate sedințele dintr-un abonament până la data expirării, puteți reporta ședințele restante (maxim 2). Pentru aceasta, aveți la dispozitie o perioada de gratie de maxim 5 zile lucratoare de la data expirarii, timp in care puteti achiziona un nou abonament.

Abonamentele disponibile sunt urmatoarele:

1 ședință – 60 RON
5 ședințe, valabilitate 5 saptamâni – 250 RON
10 ședințe, valabilitate 5 saptamâni – 400 RON

Abonamentele pot fi înghețate 2 săptămâni în perioada primăvară-vară și alte 2 săptămâni în perioada toamnă-iarnă. Informați personalul asupra acestui lucru.

La fiecare abonament cumpărat, beneficiati de o invitatie gratis pentru o persoană care nu a mai fost client al studioului.

În general, durata claselor este de 50/60 de minute. Vă rugăm să nu întârziați la clase si să ajungeți cu 10 minute înainte de începere.

La studio sunt disponibile saltele, si accesorii necesara desfasurarii activitatii. Înainte și după utilizarea lor, vă rugăm să folosiți rola de hârtie și spray-ul de curățare.

Din respect pentru ceilalți participanți la clase, vă rugăm sa nu folosiți parfumuri puternice, gumă de mestecat, telefoane mobile, încălțăminte de stradă sau pantofi sport murdari pe talpă.

Daca suferiți de vreo boală, sunteți însărcinată sau aveți orice altă problemă de sănătate, vă rugăm să aduceți adeverință de la medic (în maxim 1 săptămână de la înscriere), conform căreia sunteți apt pentru a face sport. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă limita accesul la cursuri.

Siguranța și sănătatea voastră sunt prioritatea noastră, de aceea, vă reamintim că, în toate spațiile Serenity Wellness Mogoșoaia respectăm cu strictețe toate măsurile de igienizare și protecție ce se impun in contextul Covid-19:

✅Evaluăm zilnic starea de sănătate a colegilor noștri.

✅Toți colegii noștri poartă măști de protecție la interacțiunea cu fiecare oaspete.

✅Înainte și după întâlnirea cu fiecare client, colegii noștri se spală pe mâini cu apă și săpun și se dezinfectează.

✅Igienizarea zilnică a suprafetelor se face cu produse biocide pe baza de clor sau alcool minim 70%, avizate de Ministerul Sanatatii.

✅Grupurile sanitare sunt dezinfectate după fiecare utilizare.

✅Toate spațiile centrului nostru sunt aerisite și dezinfectate periodic.

✅Fiecare oaspete este rugat să semneze o declarație pe proprie răspundere că nu are simptome specifice covid-19 și că nu a intrat în contact cu persoane bolnave de covid-19 în ultimele 14 zile.

✅La intrarea în centrul Serenity Wellness Mogosoaia, fiecare oaspete este rugat să poarte mască și să se spele pe mâini.

Oricând doriţi să ne vizitaţi este necesar să faceţi o programare la:

0721 097 350
office@serenitywellness.ro