Oferta Speciala Sarbatori de Iarna | 12 - 31 Decembrie 2022

Ofertă Speciala Spa & Beauty

Stare de bine. Relaxare. Grija pentru propriul corp.

Cum ar fi ca anul acesta sa te pui pe primul loc? Sa ai grija de tine, sa mai alungi din stresul de zi cu zi, sa te rasfeti?

Ofertele noastre special create pentru sarbatorile din acest an iti vor oferi o experienta unica de relaxare si rasfat. Am creat aceste oferte, potrivite pentru zilele ramase pana la Craciun sau Anul Nou/Revelion, pentru ca tu sa te bucuri din plin de cateva ore de stare de bine, intr-un spatiu senzorial plin de liniste, cu muzica suava, lumina difuza, arome si ceaiuri imbietoare. Ne dorim ca fiecare oaspete care se bucura de serviciile noastre sa se simta ca un VIP, asa incat, ritualurile spa, terapiile si tratamentele Serenity Wellness sunt unice, personalizate, iar atmosfera este calda si primitoare.

Despre pachetele speciale din acest sezon:

"Winter Detox" este special creat pentru persoanele care isi doresc o detoxifiere a organismului si o crestere a imunitatii in sezonul rece. Sauna reduce durerile musculare si intareste sistemul imunitar, iar drenajul limfatic ajuta la eliminarea rapida a toxinelor printr-o procedura de preso-masaj.

"Winter Escape" este una dintre cele mai relaxante si profunde experiente spa: 60 minute de plutire in Float Room-ul nostru iti vor asigura o stare de liniste si relaxare cum probabil nu ai mai simtit si asta pentru ca, lipsa oricaror factori sau stimuli exteriori ajuta corpul si mintea sa se relaxeze la un nivel profund. Mai multe despre Float Room sau terapia prin plutire aici: https://www.serenitywellness.ro/relaxare-prin-plutire/ "Expres Facial" revigoreaza tenul intr-un timp scurt, iar masajul cu pietre calde este probabil cel mai iubit tip de masaj in sezonul rece datorita efectelor vindecatoare ale pietrelor vulcanice si mainilor terapeutilor nostri.

"Winter Indulgence" este pentru persoanele care isi doresc tonifierea corpului, un ten curat si ingrijit si relaxare. Sezonul rece este perfect pentru impachetarile corporale in termocuverta. Sunt eficiente pentru orice varsta si au rezultate vizibile intr-un timp scurt. Cu ajutorul impachetarilor in termocuverta, slabesti localizat, iti tonifiezi corpul si elimini retentia de apa si toxinele. Tratamentul facial de curatare curata tenul in profunzime si il recomandam pentru orice tip de ten, mai ales daca nu ai mai avut timp sa mergi la cabinetul de cosmetica de ceva vreme. Masajul cu saculeti aromati Pindas este un masaj care linisteste, relaxeaza si atenueaza tensiunile emotionale si fizice. Masajul cu saculeti aromati plini cu lavanda indeparteaza tensiunile fizice si emotionale si relaxeaza simturile.

Alege sa iti oferi sau sa daruiesti cadou o experienta unica si relaxanta, mai valoroasa decat orice obiect din lumea asta!

Ofertele pot fi achizitionate si sub forma unui Gift Card. 

Cardurile cadou Serenity Wellness sunt 100% personalizate.

Valabilitatea cardurilor cadou este de 3 luni de zile de la data achizitionarii.

Oferta spa Mogosoaia sarbatori Craciun 2022

Ofertă Speciala Fitness & Wellness

Miscare si energie. Stil de viata sanatos. Echilibru.

Iti propui de multa vreme sa-ti schimbi stilul de viata? Simti ca nivelul de energie este din ce in ce mai scazut? Alege sa faci miscare, in oricare din formele ei: dans, yoga, pilates sau fitness!

La Serenity Wellness Mogosoaia te vei bucura de un spatiu aerisit, luminos si curat si de servicii impecabile oferite de echipa noastra.

Speram ca aceste oferte speciale de sarbatori sa te impulsioneze sa faci mai multa miscare in noul an. Alaturi de antrenorii si instructorii nostri, fiecare cu experienta vasta in domeniul sau, te vei bucura de miscare asa cum iti doresti si vei intra in ritmul de care ai nevoie.

Despre pachetele speciale "Winter Wellness" din acest sezon:

"Winter Relax" este un pachet de 4 sedinte la Yoga/Pilates/Dans, creat special pentru cei ce isi doresc sa faca miscare altfel decat la sala de fitnes. Cadoul nostru pentru persoanele care aleg acest abonament este o intrare la salina Serenity Wellnes.

"Winter For Two": programul de sala este mai usor de urmat atunci cand iei cu tine un prieten/o prietena. In plus, cadoul nostru, o intrare pentru fiecare la baia de aburi este o experienta senzationala care merita traita cel putin o data in viata.

"Winter Energy Boost" este un pachet special conceput pentru oameni dinamici, super activi, dar dornici in acelasi timp de relaxare profunda. Abonamentul la sala ofera ritm, miscare si disciplina, in timp ce sedinta de plutire la Float Room creste capacitatea de concentrare si a abilitatilor sportive, relaxeaza profund si stimuleaza gandirea creativa. Masajul reflexogen reface echilibrul din organism si creste nivelul de energie, in timp ce masajul facial relaxeaza muschii si ajuta la mentinerea sanatatii pielii. Cadoul nostru la achizitionarea acestui pachet este un "Foot Detox" care te va ajuta sa reduci starea de oboseala si sa ai mai multa energie.

Ofera-ti cadou doza de miscare si energie la care te gandesti de atata vreme! Sau alege sa oferi unei persoane dragi unul din aceste pachete speciale!

Ofertele pot fi achizitionate si sub forma unui Gift Card. 

Cardurile cadou Serenity Wellness sunt 100% personalizate.

Valabilitatea cardurilor cadou este de 3 luni de zile de la data achizitionarii.

2. Oferta Wellness_Serenity Wellness Mogosoaia