Facilitatile noastre

Centrul nostru este conceput astfel incat orice Oaspete care ii calca pragul sa se simta un „VIP”.

Serenity Wellness iti ofera o experienta unica si personalizata. Camerele de tratament sunt incaperi intime, special amenajate pentru ca voi sa aveti parte de clipe de neuitat departe de zgomotul strazii. Concepute in stilul de mini apartamente, ele sunt dotate cu spatiu de relaxare si baie proprie.

Echipa Serenity Wellness este formata din oameni super-pregatiti atat in tara, cat si in strainatate. Centrul Serenity Wellness este dotat cu aparatura performanta, iar produsele pe care le folosim in cadrul tratamentelor si terapiilor sunt produse profesionale, certificate si conform cu ultimele tendinte din domeniu.

Microdermabraziune, terapie fotonica, tratament cu oxigen hiperbaric, criolipoliza, cavitatie, radiofrecventa, sauna si impachetari – sunt doar o parte din serviciile de care beneficiati in spatiul Serenity Wellness. Timpul este important pentru fiecare dintre noi. De aceea iti oferim posibilitatea sa beneficiezi de tratamentele noastre simultan cu alte terapii.

Produsele cosmetice pe care le folosim au la baza extracte si concentrate de alge marine, caviar, metale pretioase, argila si fructe. In functie de tenul, tipul de piele sau structura parului tau iti putem oferi servicii si produse personalizate 100%.

In cadrul antrenamentelor noastre beneficiezi gratuit de orice ai nevoie in sala: saltele, mingii, cercuri, elastic, caramizi, steppere, bastoane, gantere etc. In sala de fitness, prosopul refrigerat iti este prieten de nadejde, in timp ce la terapia prin plutire beneficiezi gratuit de prosop, halat, papuci si produse cosmetice pentru dus.

prosoape-reci

Siguranța și sănătatea voastră sunt prioritatea noastră, de aceea, vă reamintim că, în toate spațiile Serenity Wellness Mogoșoaia respectăm cu strictețe toate măsurile de igienizare și protecție ce se impun in contextul Covid-19:

✅Evaluăm zilnic starea de sănătate a colegilor noștri.

✅Toți colegii noștri poartă măști de protecție la interacțiunea cu fiecare oaspete.

✅Înainte și după întâlnirea cu fiecare client, colegii noștri se spală pe mâini cu apă și săpun și se dezinfectează.

✅Igienizarea zilnică a suprafetelor se face cu produse biocide pe baza de clor sau alcool minim 70%, avizate de Ministerul Sanatatii.

✅Grupurile sanitare sunt dezinfectate după fiecare utilizare.

✅Toate spațiile centrului nostru sunt aerisite și dezinfectate periodic.

✅Fiecare oaspete este rugat să semneze o declarație pe proprie răspundere că nu are simptome specifice covid-19 și că nu a intrat în contact cu persoane bolnave de covid-19 în ultimele 14 zile.

✅La intrarea în centrul Serenity Wellness Mogosoaia, fiecare oaspete este rugat să poarte mască și să se spele pe mâini.

✅Oricând doriţi să ne vizitaţi este necesar să faceţi o programare la:

0721 097 350
office@serenitywellness.ro

Te asteptam sa savurezi alaturi de noi un ceai aromat intr-o atmosfera primitoare si relaxanta.

spa-staff
experienta-sw7
produse-cosmetice2