Centrul nostru este conceput astfel incat orice Oaspete care ii calca pragul sa se simta un „VIP”.

Serenity Wellness iti ofera o experienta unica si personalizata. Camerele de tratament sunt incaperi intime, special amenajate pentru ca voi sa aveti parte de clipe de neuitat departe de zgomotul strazii. Concepute in stilul de mini apartamente, ele sunt dotate cu spatiu de relaxare si baie proprie.

Echipa Serenity Wellness este formata din oameni pregatiti atat in tara, cat si in strainatate. Centrul Serenity Wellness este dotat cu aparatura performanta, iar produsele pe care le folosim in cadrul tratamentelor si terapiilor sunt produse profesionale, certificate si conform cu ultimele tendinte din domeniu.

Microdermabraziune, terapie fotonica, tratament cu oxigen hiperbaric, criolipoliza, cavitatie, radiofrecventa, sauna si impachetari – sunt doar o parte din serviciile de care beneficiati in spatiul Serenity Wellness. Timpul este important pentru fiecare dintre noi. De aceea iti oferim posibilitatea sa beneficiezi de tratamentele noastre simultan cu alte terapii.

Folosim produse cosmetice ce au la baza extracte si concentrate de alge marine, caviar, metale pretioase, argila si fructe. In functie de tenul, tipul de piele sau structura parului tau iti putem oferi servicii si produse personalizate 100%.

In cadrul antrenamentelor noastre beneficiezi gratuit de orice ai nevoie in sala: saltele, mingii, cercuri, elastic, caramizi, steppere, bastoane, gantere etc. In sala de fitness, prosopul refrigerat iti este prieten de nadejde, in timp ce la terapia prin plutire beneficiezi gratuit de prosop, halat, papuci si produse cosmetice pentru dus. Spatiul Serenity Wellness Mogosoaia este dotat cu sistem automat de control si ajustare a temperaturii, precum si cu sistem automat de ventilatie.

prosoape-reci

Te asteptam sa savurezi alaturi de noi un ceai aromat intr-o atmosfera primitoare si relaxanta.

spa-staff
experienta-sw7
produse-cosmetice2