Evenimentele Serenity Wellness

PowerUp Your Body! Circuit Training.Yoga. Ediția a-2-a

16 Noiembrie 2019

10:00 - 12:00

Day
Hour
Minute
Second
Eveniment Mogosoaia Circuit Training Yoga

Energie & Relaxare. Pentru voi și corpul vostru.

Trăim viața pe fast forward, ne copleșesc task-urile zilnice și deseori uităm că resursele noastre de energie sunt limitate.

Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019, începând cu ora 10:00 te invităm la centrul Serenity Wellness Mogoșoaia (str. 8 Martie nr. 39) pentru o oră de circuit training și o oră de yoga. Ionela, ghidul nostru în această călătorie ne va arăta cât de ușor este să practicăm circuit training și cât de relaxantă este practica yoga.

Program sesiuni adulți:

10:00 - 11:00 - Circuit Training
11:00 - 12:00 - Power Yoga

Spațiul Serenity Wellness Mogoșoaia este kids friendly, așa că, dacă sunteți părinți și vreți să participați la acest eveniment sunteți bineveniți. Copiii pot experimenta dansul sportiv, consumându-și energia offline, într-un mod creativ și constructiv, iar tu te poți mișca și relaxa fără griji. Activitățile pentru copii se vor desfăsura în intervalul orar 10:00-12:00.

Program sesiuni copii:

10:00 - 12:00 - Dans sportiv pentru copii

//

O sesiune durează 50 minute. Îți recomandăm să vii cu imbrăcăminte și incăltăminte lejeră. Ești binevenit(ă) indiferent de nivelul fizic la care te afli. Intrarea este gratuită, pe bază de înscriere la: office@serenitywellness.ro sau telefonic la 0721 097 350.
Număr limitat de locuri.

Orice persoană participantă la acest eveniment va primi GRATUIT o oră la achiziționarea primului abonament Serenity Wellness.

Vino însoțit(ă) de un prieten/prietenă și vei primi GRATUIT 2 ore la primul abonament Serenity Wellness achiziționat.

La achiziționarea unui abonament de activităti pentru copii oferim GRATUIT o sedintă de masaj de relaxare unuia dintre părinti.

Intrarea este GRATUITĂ! Poți participa la oricare dintre sesiuni sau la ambele.

Vă așteptăm să petrecem împreună timp de calitate! Pentru voi și corpul vostru.

Power-Up Your Body! | QiGong/Power Yoga/Power Pillates | Zumba si dans sportiv pentru copii | Editia 1

7

Program sesiuni adulți:

8:00-9:00-Energizare prin Qi Gong
9:00-10:00-Antrenament funcțional
10:00-11:00-Power Yoga (Yoga Vinyasa)
11:00-12:00-Power Pillates

Program sesiuni copii:

9:00-12:00 - Zumba pentru copii | Dans sportiv

Vrei să te eliberezi de stres? Ai nevoie să-ți îmbunătățești tonusul muscular? Simți nevoia de mișcare, dar nu știi de unde să începi? Îți propui de fiecare dată să mergi la un centru wellness, dar tot amâni? Sau pur și simplu vrei să afli mai multe informații despre Yoga, Pillates și alte exerciții de întreținere, remodelare și energizare a corpului?
Pe 28 septembrie, începând cu ora 8:00 te invităm la centrul Serenity Wellness Mogoșoaia (str. 8 Martie nr. 39) pentru a petrece câteva ore relaxante alături de instructori certificați și cu experiență. Intrarea este gratuită!
În cadrul acestor sesiuni, te vei reconecta cu propriul corp și vei pleca acasă relaxat(ă), cu o stare de bună dispoziție.
Copiii sunt bineveniți la Serenity Wellness Mogoșoaia, așa că, am pregătit și pentru ei câteva surprize. În timp ce tu faci mișcare și te relaxezi, copilul tău/copiii tăi se pot mișca la zumba pentru copii sau pot învăța câteva mișcări dintr-un dans sportiv. Activitățile pentru copii se vor desfășura în intervalul orar 9:00-12:00.
După încheierea tuturor antrenamentelor demo vă așteptăm la o sesiune de întrebări și discuții.
O ședință durează 50 minute. Pentru acest eveniment îți recomandăm să vii cu îmbrăcăminte și încălțăminte lejeră. Ești binevenit(ă) indiferent de nivelul fizic la care te afli! 🙂
BONUS: Orice persoană participantă la acest eveniment va primi gratuit 1 oră la achiziționarea primului abonament Serenity Wellness. Dacă vii la eveniment cu un prieten/o prietenă vei primi gratuit 2 ore la primul abonament Serenity Wellness achiziționat.
La achiziționarea unui abonament pentru activități de copii oferim gratuit o ședință de masaj de relaxare unuia dintre părinți 🙂

Intrare gratuită! Număr limitat de locuri!

Înscrierile se fac prin email la office@serenitywellness.ro sau telefonic la 0721097350. 

Power-Up Your Body