Compuneti-va propria partitura de rasfat & fun la Serenity Wellness:

Carduri cadou

“A darui” este un verb care genereaza, in fapt, doua bucurii: celui care ofera si celui care primeste.

Un masaj, o terapie, un tratament cosmetic sau orice alt serviciu care ne face sa ne simtim mai frumosi, mai proaspeti, mai relaxati si care ne echilibreaza valoreaza mai mult decat o esarfa, o curea sau o pereche de manusi cu greu alese in urma unei haotice alergaturi. Si, mai ales, ca toate acestea sunt raspunsul la redundanta si chinuitoarea intrebare: “Daca mai are? Si daca da, cumpar totusi. Dar oare ce culoare?”.

Va daruim, la randul nostru, bucuria de a-i bucura pe altii. Cardurile-cadou sunt alternativa inedita si total surprinzatoare pentru cel care se asteapta sa-i fie destinata eterna esarfa, curea sau pereche de manusi.

Mai ales ca, fideli filozofiei “Creative SPA” si in limita valorica a cadoului, suntem alaturi de protejatii Dumneavoastra in a-i ghida spre conceperea propriului rasfat.

Ne bucuram diferit in momentul in care primim un cadou, unii exuberant, altii mai timid; in schimb, toti cei care vor avea privilegiul sa primeasca un Card Cadou Serenity Wellness, in momentul in care vor parasi centrul, se vor simti impliniti si inconjurati de dragostea si aprecierea celui care a daruit. Asta pentru ca si amintirile clipelor de liniste si relaxare petrecute in mijlocul nostru vor dainui poate chiar mai mult timp decat o pereche de manusi…

Sa nu uitati niciodata, dragi Oaspeti, ca „Masajul nu este numai atingere”…