Facilitatile Noastre

Centrul nostru este conceput astfel incat orice Oaspete care ii calca pragul sa se simta un „VIP”.

Aceasta si datorita faptului ca, in functie de dorintele si necesitatile Dumneavoastra, avem grija sa descoperiti cu ajutorul nostru o experienta unica, personalizata, care va va crea dependenta. Dependenta de „SERENITY WELLNESS”.

Camerele de tratament sunt incaperi intime, special amenajate pentru ca Oaspetii nostri sa traiasca clipe de neuitat departe de zgomotul si nelinistea strazii, sunt mini apartamente dotate cu spatiu de relaxare si baie proprie in care doar terapeutul ales sa efectueze ritualul si Oaspetele au acces.

Pentru ca scopul „SERENITY WELLNESS” este sa va ofere o gama larga de servicii la cele mai inalte standarde, centrul nostru dispune atat de personal super-calificat, de aparatura performanta auxiliara in efectuarea cu maximum de rezultate a terapiilor, cat si de produse profesionale de renume international utilizate la tratamente de specialistii nostri.

Microdermabraziune, terapie fotonica, tratament cu oxigen hiperbaric, criolipoliza, cavitatie, radiofrecventa, sauna si impachetari – sunt doar o parte din serviciile de care beneficiati in incinta centrului nostru. Si pentru ca ne gandim la Dumneavoastra sub toate aspectele – inclusiv la pretiosul timp de care nu dispuneti intotdeauna asa cum v-ati dori – o serie intreaga de proceduri pot fi efectuate in paralel.

In combinatie cu mainile pricepute ale terapeutilor si cu aparatura de ultima generatie de care dispunem, produsele cosmetice – intelegand prin aceasta gamele variate utilizate pentru coafura, cosmetica, masaje / terapii si manichiura / pedichiura – au la baza extracte si concentrate cu proprietati de neegalat pe baza de alge marine, caviar, metale pretioase, argila si fructe. In acest mod, probabilitatea de a personaliza / adapta / acoperi serviciile oferite Oaspetilor nostri in functie de ten, piele, structura parului s.a., se apropie cu usurinta de procentul de 100%.

Va asteptam, deci, sa pasiti cu incredere in laboratorul nostru secret si, dupa ce veti simti efectele, sa va transformati trairea unica experimentata la „SERENITY WELLNESS” in tabiet.