Povestea Noastra

„SERENITY WELLNESS este calatoria simturilor: muzica suava care alinta auzul, lumina difuza care relaxeaza ochii, aromele care incanta mirosul, ceaiurile care bucura gustul si uleiurile esentiale care mangaie trupul.”

Totul a inceput din pasiune pentru frumos, pentru detaliu, pentru acel mic deliciu pe care cu greu am reusit sa-l mai gasim in ultima vreme… luxul relaxarii. Dorim ca visul nostru sa devina realitatea Dumneavoastra.

Astfel, Serenity Wellness este situat departe de zgomotul asurzitor si aglomeratia inabusitoare a capitalei, un spatiu senzorial atat pentru femei, cat si pentru barbati, o oaza de liniste care va diminueaza stresul si presiunile de zi cu zi. Terapeutii nostri va vor intampina cu dorinta de a raspunde cu profesionalism tuturor „capriciilor” Dumneavoastra.

Oamenii sunt mai frumosi cand sunt fericiti, de aceea, Serenity Wellness este locul care va aduce bucurie, relaxare, echilibru si armonie fiecaruia dintre Dumneavoastra, este locul unde veti intalni tehnicieni experimentati care va vor fi alaturi intr-o calatorie unica, si atata timp cat in Dumneavoastra exista dorinta de a renaste, centrul nostru va ofera sansa acestui nou inceput.

Am ales din fiecare colt al lumii terapii, tratamente si filozofii care combina tehnicile antice cu cele moderne intr-o maniera care le face sa devina uzanta; toate acestea sunt concepute sa echilibreze si sa raspunda dorintelor Dumneavoastra specifice.

Pasiti intr-o locatie unde linistea este mai presus de orice, luxul va inconjoara, timpul sta in loc si sentimentul de relaxare preia controlul. Ambientul astfel creat ofera spatiul perfect pentru intimitate, rasfat si servicii personalizate, ajutand trupul, mintea si sufletul sa se regaseasca.

Va invitam sa porniti intr-o extravaganta calatorie, in redescoperirea sinelui si a frumusetii!